Tayini Çıkan Diş Hekimi Esra Önal’a veda yemeği düzenlendi
Artvin Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde 4 yıldır görev yapan Diş Hekimi Esra Önal’ın tayini Balıkesir İvrindi’ye çıktı. Mesai arkadaşları ve hastaları tarafından çok sevilen Önal’a veda yemeği düzenlendi.
Artvin’de 4 yıldır Diş Hekimliği hizmeti veren Esra Önal için Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi çalışanları tarafından yemek organizasyonu gerçekleştirildi. Dere Boyu Alabalık Restoranda düzenlenen yemekte, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Kemalettin Alpaydın, Kurum Müdürü Sancak Keskin ve Önal’ın mesai arkadaşları yer aldı.
Diş Hekimi Esra Önal, Burada veda konuşması yaparak, “Bu bir ayrılık değil biliyorum ki biz yine bir yerlerde karşılaşacağız. Artvin benim ikinci memleketim oldu. Burayı ve sizleri çok özleyeceğim. Balıkesir de bir kardeşiniz, eviniz olduğunu unutmayın” dedi.
Başhekim Kemalettin Alpaydın ve Müdür Sancak Keskin de Esra Önal’a özverili çalışmalarından dolayı teşekkürlerini iletti.
Eğlenceli ve sohbetli yemeğin ardından Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Kemalettin Alpaydın, Diş Hekimi Esra Önal’a başarılarından dolayı plaket takdim etti.
Ayşe Yılmaz